böyle yandan ayırmayı seviyorum öyle yapınca da durmuyo ki,ters çıkanlar hemen yerine dönüyo
kakül kestirsemmi yinee karar veremedim, ondada illaki fön çekmek grekceek üff fenalaştım valla...
böyle yandan ayırmayı seviyorum öyle yapınca da durmuyo ki,ters çıkanlar hemen yerine dönüyo
kakül kestirsemmi yinee karar veremedim, ondada illaki fön çekmek grekceek üff fenalaştım valla...

ama saçımın önünede başka nası bi model gider hiç bilmioruumm..aslında direk kulak altına kadar uzatıp ortadan ayırmak istiyorum, güzel oluo öyle, bilmiorum izledinmi hiç ama ghost whisperer dizisinin oyuncusunun( jennifer love hewitt)saçları çok güzeel öyle olsun istiyoruum 

nasıl beğendin mi ? eğer beğenmediysen yaşını söyle ona göre modeller arayalım yada yüz şeklini falan.elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 
ben de defalarca saçlarımın ön kısmını uzattım uzattım gittim kuaföre yan kakül istiyorum hatta resimde götürdüm amaaaaa yok bi taneside becerip kesemedi kakülü
yan kakül diye hep düz kakül kestiler.
sebebide şuymuş:benim sağ kaşımın üstünde ters çıkış varmış.evet var.hani ayrım yerimi diyolar ondan.kakülün ordan başlaması gerekiyomuş o zamanda yan kakül değil ortadan ayırıyo gibi oluyomuş.öyle yapalım o zaman dedim.kesti eve geldim bi baktım ayrım yerinden bir tutam saç tepede amuda kalkmış gibi duruyo.
yana yatır yok öbür yana yatır yok.ve benim yan kakül hayallerimdeee böylelikle bittti 

ordan çıktım hemen başka kuaföre gittim düzellti biraz. o gündür hiç kestirmiyorum kakül falan.artık tavsiye üzerine gidicem bakalım.anlatıcam uzun uzun..inşallah olur.

statistician yazdı:aysima çok geçmiş olsun ya inş tekrar güzelce uzar saçların.Aynı olay annemin başına gelmişti.Kat at arkaları uzun kalsın yukaı doğru kısalt demiş,kuaför kızda sanki annem saçlarımı kırp demiş gibi kesmişti. Aramakas şahsen benim için kötü birşey. Ben gür aşağıya dökülen birlikte hareket eden saçları seviyorum. Ayrıca çok şeyde istememişsinki ömürün saçları gerçekten çok güzel ama sanki pek kat yok gibi

Marmaris yazdı:böyle kestirsem uzatirkende zorlanmam degilmi kizlar ?

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir