- Cum Ağu 05, 2011 7:56 pm
bence son hali güzel olmadı=/ sondan 2 önceki hali iyiydi.
life imitates art.
Kozmetik Tutkunlarının Buluşma Noktası...
missie yazdı:bence son hali güzel olmadı=/ sondan 2 önceki hali iyiydi.
missie yazdı:ne gibi bir çalışma scissorshand?=)
EuphoRiA yazdı:scissorshand yaa valla içim acıdı o kızın saçları kesilirken öyleben deli gibi uzatmaya çalışıyorum saçımı yaklaşık bir yıldır saçımdaki yanıklardan kurtulmak için düzenli olarak kestiriyorum. şuan bittiler artık ve saçlarım da gayet sağlıklı. peki sağlıklı bir şekilde saç uzatma konusunda önerilerin neler olur?
worldwide yazdı:Geçen hafta yaptırdığım yeni saç kesimim![]()
worldwide yazdı:Teşekkür ederim Scissorshand...Saçlarımın arka kısmı da katlı kesimle hareketlendirildi.Yalnız toka taktığım için katlar yana doğru kaymış![]()
Kesimi Kırık Tarak'ta yaptırdım...Kesim ve fönünden de çok memnun kaldımBeğenmene çok sevindim
2H1B yazdı:Sanırım asla cesaret edemeyeceğim model bob modeli (: Haziran başında v model olarak kestirmistm saclarımı,dogal hali dalgalı,kıyamadığım icin 2-3 cm kestirmiştim,ama çok çabuk uzadıkları için bir daha kestirmek istiyorum,belime yakın,şöyle bir 7-8 cm falan (: Ama kuaför dalgalı saçımı hareketlendirmek için hafif kat atmayı önerdi ama ben istemedim kabarır diye düşündüm çünkü gür ve kabarmaya müsait.Önerilerinizi bekliyorum (: (Yaşım 16 ve yüz hatlari itibariyle FarahZeynep Abdullah-Aylin'e çok benziyorum)
Dilosh87 yazdı:Chace bende saçlarımı kestirmek istiyorum hem kırıklardan kurtulmak için, hemde bi değişiklik yapmak istiyorum.. Şu an saçlarım omuz hizamda ve hafif dalgalı.. Nasıl bir model önerirsin bu aklında her an para harcamak için bahane olan arkadaşınaVeya msn'den falan mı görüşelim bu konuyu napalım..?
Scissorshand yazdı:2H1B yazdı:Sanırım asla cesaret edemeyeceğim model bob modeli (: Haziran başında v model olarak kestirmistm saclarımı,dogal hali dalgalı,kıyamadığım icin 2-3 cm kestirmiştim,ama çok çabuk uzadıkları için bir daha kestirmek istiyorum,belime yakın,şöyle bir 7-8 cm falan (: Ama kuaför dalgalı saçımı hareketlendirmek için hafif kat atmayı önerdi ama ben istemedim kabarır diye düşündüm çünkü gür ve kabarmaya müsait.Önerilerinizi bekliyorum (: (Yaşım 16 ve yüz hatlari itibariyle FarahZeynep Abdullah-Aylin'e çok benziyorum)
2H1B selamlar;
sende wordwide gibi keşke güzel yüzünü ve saçlarını bizlerle paylaşabilseydin!! önerilerim daha mantıklı olurdu. Beline kadar uzamış olan saçlarını bob modeli kestir diyemem elbette ama benimde uyguladığım 20 li yılların bob modelleri varki dalgalı ve gür saçlarla gerçekten müthiş duruyor. Yaşında henüz çok genç 16 yaş için daha fresh modeller önereceğim kuaförünün katlı model önerisi, saçının katlı ve gür olmasından dolayı doğru bir öneri ama katlı kesimi de yaşına ve günlük kullanımına göre çok katlar ve dikey kesimler yapılarak yapılmalı.. V modeli hala bozulmadıysa saçına birkaç kat v kesimi de yapılabilir.
Boyunu fazla kısaltmadan hem yoğunluğunu aldırmış olur hemde hareketli çok dalgalı bir saç modelini kullanmış olursun...
Tam emin değilim ama Farah Zeynep Abdullah yaptırdığı bob modeli saç kesim birazcık diziyle ilgili yeni sezonda dizide Aylinin saçının kesildiğini görürsem şaşırmam!!! Bob modeli içinde tam bitti diyordum ki Dün nişantaşında dolaşırken bu fikrimden vaz geçtim halla o kadar çok uygulayan varki şaşırdım doğrusu..
Sevgiler
Scissorshand yazdı:2H1B;Avatarımdaki resimde yüzüm ve şekli tam belli olsun diye bu resmimi koydum,belki yüz şeklime göre cevap verirsin diye (: Evet çok çok kabarmıyor ama biraz kuru malesef
Avatarında çok tatlı ve güzel bir yüz var ama saçları nerde?![]()
Avatarından gördüğüm kadarı ile saçların çok dalgalı ve kabarık değiller..
Katlı kesim uygulanabilir saçlarına ama maşalı gibi dalga dalga durması için sadece kesim yetmez
kestirdiğin katlarla biraz uğraşman gerekir fön yerine sosis bigudiler v.b.
Şanslısın katlı kesim yaptırdığında sürekli fön çektirme zorunda kalmazsın köpük jöle veya vax la
parmaklarını kullanarak dalga dalga modeller uygulayabilirsin çok rahatlıkla..
Profilinde dil bilimi ve çeviri ile ilgilendiğini gördüm bu konuda çalışmalar varmı hangi diller?
Sevgiler
mavisu yazdı:canım![]()
sumuzdas yazdı:makasel değerli vaktinin bir kısmını benim özel mesajıma ayırırmısın lütfeen
Topluluğumuza hemen sen de katıl!