ancak saçlarım okadar dolaşıyorki sanki sokakta yaşayan insanlar gibi dolaşıyorum hergün saç açıcı sıkıp delicesine taramazsam 

sawdust1 yazdı:merhaba scissorshand benim saçlarım bir hayli uzun ve dümdüz bir kesime sahip aslında benim sevdiğim tarz bu şekildeancak saçlarım okadar dolaşıyorki sanki sokakta yaşayan insanlar gibi dolaşıyorum hergün saç açıcı sıkıp delicesine taramazsam
e haliyle çok yıprandı.. bu yüzden saçımın uzunluğunu kaybetmeden daha kolay taranır bir hale getirmek istiyorum. kesim konusunda bir öneriniz var mı? öğrenci olduğum için belli bir kuaförüm yok ve ayırabileceğim bütçem de kısıtlı. bir fikir verebilirseniz sevinirim

Phileine yazdı:Merhaba Scissorshand ,
Foruma pek giremiyorum.Saçla ilgili olan engin düşüncelerinize ihtiyacım var. Şu anda Konyada yaşıyorum. İstanbulda iken saçıma çözüm buluyordum ama takdır edersınızkı Konya kuaförlükte hiç ilerlememiş bir şehir. Saçlarım yapı olarak gür ve kalın telli yüzümde yuvarlak bir çok kez katlı kesim denedim olmadı duz kesım denedım olmadı kabarma sorunu var sanırım.Size birkaç kez ulaşmaya çalıştım ama olmadı mesaj atmayı denedım gene hata verdi affınıza sığınarak eğer yardımcı olmak isterseniz bana ulaşmanızı talep ediyorum..
Kendinize çok iyi bakın.
Sevgile

kakuller nasi olmus pikii

atillahs yazdı:Selam Scissorhands,
Bir süre önce kesim düşünüpte saçlarını satmayı düşünen var mı diye mesaj yazmıştım. Forum adına cevap yazmışsın nezakette bulunmuşsunuzun süredir forumda olduğundan ve kimsenin kestirmeyi bile istemeyeceğinden bahsetmişsin. Birkaç noktayı düzeltme ihtiyacı gördüm şöyle ki irdeleyerek okuyacak arkadaşlara sesleniyorum aynı zamanda. Mesajı yazdığım bölüm forumda konuyla ilgili kesim bölümüydü, şahsen ben de çiçek dalında güzel misali kesime karşıyımdır uzun saçların daha çok yakışan olduğunu düşünürüm ama bir nokta gelir ki değişiklik isteyen bakımda çok zorlanıp kesim kararı verenlerde elbette olacaktır ki bu arkadaşlar hem ilgili bölüm hem de hitap kitlesini oluşturmakta kaldı ki internetten alışlarımız sadece küçük bir yüzdeyi oluşturuyor daha çok kuafor arkadaşlardan, senin dediğin gibi hindistan, kazak, özbekistan vb. gelen saçlarla ham saç ihtiyacını karşılıyoruz. Umuyorum konuya yeteri kadar açıklık getirebilmişimdir. Dilek ve temennilerin için teşekkür ediyor, satmayı düşünen arkadaşlar için mesajımı yeniliyorum. PM ile ulaşabilirler, herkese iyi günler diliyorum.

şu anda belime yakın gibi ama kolay kullanabileceğim bir kesim istiyorum,kakül kullanamıyorum,modern bir kesim önerebilirseniz sevinirim,düz veya dalgalı fön veya düzleştirici de kullanamıyorum,saçlar hemen kırılıp dökülüyor maalesef,bir de İzmirde kesim olarak güvendiğiniz kuaför var mı,teşekkür ederim.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir