Moderatör: luthien
çok rahatlıkla bulunuyor aksine küçük nolar pek yok..ben valla severek baya ayakkabı aldım 

mutsuz yazdı:kızlar üzgünüm gerçektensiteyi acık bulan meraklı kuzenim yazmıs özr dilerim gerçekten de çok üzüldüm şimdi yaaa

aiShwaRya yazdı:Kızlar çok teşekkürler bu linkleri bizimle paylaştığınız için, zira ben koca ayağın tekiyim 40 numara ve çok zor buluyorum bil hassa babet hiç bulamıyorum + çok uzun boyum 1.79Buraları inceliycem hemen ve en kısa zamanda sanal kredi kartı çıkartıcam. Bu arada benim kadar olan varmı boy olarak ? Çok merak ettim.
![]()
![]()

sabish yazdı:canım benim boyum 1.80 ayakkabı numaramda 42 merak ettim şu siteleri inceledin mi? yaza nişanım olucak büyük bi ihtimalle mayısta da müstakbel görümcemin düğünü var debenhams'de bi model beğendim 41 numara oldu ama çok kararsızım sen genelde nerelerden alıyosun
Ama twigy, polaris, bazen hotiç ve togo dan bulabiliyorum günlük giyeceğim ayakkabılarımı. Spor ayakkabıda problem yaşamıyorum adidas ve nike de var bizim gibiler için bolca.

ve en büyük sorun kışın bot çizme bulamıyorum bot alınıcaksa erkek reyonunun yolu görünüyo bana bide her girdiğim ayakkabı mağazasında aşağıdaki replik tekrarlanır durur;

jilar yazdı:peacocks pek kalitesli değil ama 41 numaralar fln var rahatça bulabilirsiniz.fiyatlar da çok uygun hele indirim dönemi hep 41 ler kalıyo

ve bu yüzden ayakkabı alışverişinden nefret ediyorum.
...

O diyalogları bende yaşıyorum, ne var yani ayaklarımız birazcık büyükse dimi ama
Ucube gibi davanıyorlar banada bazen... Abiye için spencers iyi bir seçim, ben ipekyol ve adil ışık ın abiyelerini çok beğeniyorum. Bak bu sitede babet var, üstte arkadaşlar da vermiş bu linki oradan aldım. Bir incele istersen... http://www.designershoes.com/designer/
o yüzden bulamıyorum. 
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir