evet arz talep meselesi,kürk satın alınmassa,yapılmaz.hersey arz talep meselesi.deney ve kurk olayı ayrı diger yandan sokagımızda gezen zararsız kopeklerin cektikleri ayrı...hangı bırıne yetişcez artık....arkadaslar en uygun konu baslıgı bu oldugu ıcın 2 gun once hazırladıgım bı videyou paylaşmak ıstıyorum sizinle.
keşke herkes hayvanlar ıcın bu kadar duyarlı olsa flues..saol baslıgın için.
kürk videosunu izlemiştim iğrenç bu videoyu asıl kürklere bayılıyorum çok ihtişamlı duruyorlar diyen bülent ersoy izlemeli daha önce kürk giymekten hoşlanan sahtelerini(gerçekleriyle aynı görünüyorlar zaten) giysin
aman allahım ne fena goruntuler.zavallı yavrucaklar deney sırasında nekadar caresiz bakıyorlar.kurk videosunu asla izleyemedim.eşim izleme fena olursun demişti.ruyalarıma girer biliyorum.kurkten nefret ediyorum.bu hayvanlara nasıl kıyabiliyorlar..
resimleri görünce şok oldum yaa bu vahşeti bizim cild bakımımız göz kırışıklıklarımız yok rujumuz allığımız için yaptıklarını düşününce kendimi çok kötü hissettim.
almayalım bu markaları dicem ama hayır biliyorum almaya devam edicez çünkü neredeyse hepsinde yapılıyor videoyu daha önce izlemiştim çok çok etkisinde kalmıştım o yüzden tekrar izlemedim Allahtan kürk falan giymiyorum..
kızlar çok kötü bunlar yaa ben ağlarım dayanamam görünce.kürk videosunu koymuştum msnime de yazmıştım herkes izlesin diye..siz de öyle yapın bence bu olanları herkese göstermek gerek.hatta gerçek kürk giyeni bi güzel dövmek gerek ne kadar çaresiz görünüyor bu hayvanlar.kozmetikten de nefret ettim bunları görünce birazcık daha duyarlı olmalıyız ama çok fazla marka var bunları yapan..
burcakcım,malesef bir ünlünün kürk giyme egosu,o hayvanların kafasına vurula vurula öldürülerek ,kürkünün alınmasının cok daha önüne geciyor.
sonucta hayvan işte ,işin ucunda para ve onun ucundada gösteriş meraklısı bilinçsiz insanalr olduktan sora hayvanın ne önemi varki ...
videoyu daha once görmemiştim zaten kürkten nefret ederim, bi izliyim dedim ama hassas olanlar gercekten izlemesin, mahvoldum,
allah kahretsin bu insanlari ya
çok çok çok duyarlı olmamız lazım ama neler yapılabilir bilmiyorum
Videoyu daha önce izlemiş ve günlerce etkisinden çıkamamıştım, o diri diri derisi soyulan, resmen insan gibi ağlayan hayvanları hatırladıkça çok fena oluyorum Kimse kürk giymesin, satın almasın
acikcasi ben izleyemedimtumunu,cok etkilendim.cani bunlar ya.Allahtan korkmayan cani yaratiklar bunlar.acaba dunyada meslek kalmasa bir insan bu isi yaparmi?birde yapan kisinin yuzu sansurlu.kurk giymeyi verin kardesim.nedir bu insanlarin hayvanlara yasattigi zulum ya.
burdada hayvanat bahcesine her hafta 3 defa giden bir kadin kafesten kacan goruil tarafindan 100 yerinden isirildi.zavalli gorilin adida bokito.kameralar incelenmis.megerse kadin her gelisinde karsisina gecip hayvancagizi sinir edecek hareketler yapiyormus.allahin isine bak iste hayvan kaciyor kadin ordayken.ve arkasindan geldigi gibi ocunu cok iyi bi sekilde aliyor.neyse konu bu degil tabi ama dicegim bunu giyenlerde yapanlarda zavalli acinacak tiplerdir.