tibia yazdı:zoix yazdı:flues yazdıklarını okumak istiyorum ama imzanda ki hareketlilik buna izin vermiyor..
ben de bunu dicektim..
arkadaşlar benim imzam hareketli ve büyük sayılır. rahatsız ediyo mu sizi acep? ediyosa bileyim lütfen ok
Moderatörler: billiejean, kartanem
tibia yazdı:zoix yazdı:flues yazdıklarını okumak istiyorum ama imzanda ki hareketlilik buna izin vermiyor..
ben de bunu dicektim..

şöyle de olabilir buraya yeni bir başlık açılsın dilekçe diye,herkes oraya dilekçesini yazsın ayrıca anket olsun meggie bunları ilgili yere iletsin birlikten kuvvet doğaremirhan yazdı:flues yazdı:herkes 1 mail atsa bile faydası olabilir. bu firmalara şikayet dilekçeleri gönderin arkadaşlar.
evet ben elimden ne gelirse yapacağım bu konuda şikayet dilekçesi cok iyi fikir hemen göndereceğim

loulou yazdı:aliyeceren bu duyarlı davranısın ve cumlelerın ıcın sana ayrıca tesekkur ederım bı hayvansever olarak.
ama kzoemtık denınce malesef onumuze kocaman bı pazar payı dusuyor ve cok buyuk satışlar ..bunun savasını veren gruplar var ,bende onların bır uyesıyım ama hala lancome kullanıyorum..bu lısteden sora sanırım chanel di ,deney kullanmayan..lancomeı bırakıp ona geccegım.1 kiş 1 kişidir.

Bu forumu gezen kullanıcılar: nkTRy ve 6 misafir