Kozmetik sektöründe hayvan deneyleri

Bu bölümde kullanmış olduğunuz makyaj ürünleri hakkında yorum yapabilir, yeni ürünler hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Moderatörler: billiejean, kartanem

Re:

Mesajgönderen Buri » Prş May 24, 2007 5:50 pm

tibia yazdı:
zoix yazdı:flues yazdıklarını okumak istiyorum ama imzanda ki hareketlilik buna izin vermiyor..

ben de bunu dicektim..

arkadaşlar benim imzam hareketli ve büyük sayılır. rahatsız ediyo mu sizi acep? ediyosa bileyim lütfen ok :wink:
Kullanıcı avatarı
Buri
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen tibia » Prş May 24, 2007 6:25 pm

yok cnm seninki mesajları okumaya engel olmuyor :D ben kürk videosunun sadece başına baktım bu arada devamını izleyemedim :(
tibia
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen glshk » Prş May 24, 2007 6:32 pm

offf berbat yaa..yazık ilk defa görüyorum bu videoyu :o
Kullanıcı avatarı
glshk
SüsLü
SüsLü

Mesajgönderen lorealguzeli » Prş May 24, 2007 7:43 pm

hayvanları cok seven bırı olarak cok uzuldum ve cok sınırlendım umarım cezalarını cekerler :twisted:
her seyı cok bılıyolar ,ve uretıyolar hayvanlara zarar vermeden bır alet bulup denesınler
Kullanıcı avatarı
lorealguzeli
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen lorealguzeli » Prş May 24, 2007 7:45 pm

kullanıcı adımı degıstırmek ıstıyodum hep ama kabul edılmıyor
Kullanıcı avatarı
lorealguzeli
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen papatya737 » Prş May 24, 2007 7:49 pm

off yazık onlara kıyamam.hayvanlara tapan bir insan olarak o resimleri görünce içim cız etti çok kötü oldum ya.resmen caniler bu insanlar.elleri kırılsın:harm:
Kullanıcı avatarı
papatya737
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen aliyeceren » Prş May 24, 2007 7:51 pm

off o anne kuzularının üzerinde nasıl deney yaparlar ,hiçmi vicdanları yok bu kişilerin :evil: biz burdan bakarken fena oluyoruz onlar bu hayvanların yanında ,herdakka bu vahseti yapıyorlar,hani nerde hayvan hakları?kimsenin neden sesi çıkmıyor :evil: bu yapılanlara birsekilde dur denmeli
resmen içim acıdı o hayvanların ne günahı var ,bu işkenceleri yapanlar insan olamaz zaten,hayvan diye küçümsenen canlılar,kendilerinden olmayan yavruları bile sahiplenecek kadar vicdanlılar.gecen gün haberlerde gördümde gözlerime inanamadım ,kadının biri evinin bahcesindeki yavru fareleri yesin diye kedisini onların üstüne salmış,kedi onları yemek yerine yavrusunun yerine koyup ta emzirmeye başlamış ,görseniz nasıl da ilgileniyordu onlarla...
bu vicdansızlığa nasıl son verilir bilmiyorum,ama bildiğim tek şey bu rezilliği yapanların insan olmadığı ve cezalarını mutlaka amaaa mutlaka cekmeleri hemde en ağır bir sekilde :evil: :evil: :evil:

'biz büyüdük te kirlendi dünya' derler ya nekadar doğru :!:
Kullanıcı avatarı
aliyeceren
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen aliyeceren » Prş May 24, 2007 8:01 pm

kızlar biz de yapılanlara tepkimizi koyalım,hayvanlar üstünde deney yapan bu firmaların ürünlerini mümkünse almamaya çalışalım,bizim kırışıklarımız gecsin diye yüzümüze .gözümüze sürdüğümüz kremler kozmetikler yüzünden belki de kaç hayvan ölüyor :( değer mi sizce? zaten kimse almazssa belki bukadar cok üretim yapamazlar,herkes bilinçlense keşke bu konuda,sahsen ben hayvanlar üzerinde deney yapan firmaların ürünlerini almıyorum artık :wink: almamız gereken kozmetiklerimiz de hayvanlara saygılı markalardan alalım ,hem içimizde rahat eder böylelikle.
amacım kimseye zorlamada bulunmak değil tabiiki de,ben nacizane fikrimi söylüyorum kızlar,bu gördüklerime okadar üzüldüm ki bizim yapacağımız ne olabilir diye düşündüm ve aklıma bu geldi. :dontknow:
Kullanıcı avatarı
aliyeceren
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen loulou » Prş May 24, 2007 8:08 pm

aliyeceren bu duyarlı davranısın ve cumlelerın ıcın sana ayrıca tesekkur ederım bı hayvansever olarak.
ama kzoemtık denınce malesef onumuze kocaman bı pazar payı dusuyor ve cok buyuk satışlar ..bunun savasını veren gruplar var ,bende onların bır uyesıyım ama hala lancome kullanıyorum..bu lısteden sora sanırım chanel di ,deney kullanmayan..lancomeı bırakıp ona geccegım.1 kiş 1 kişidir.
Kullanıcı avatarı
loulou
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen flues » Prş May 24, 2007 8:11 pm

herkes 1 mail atsa bile faydası olabilir. bu firmalara şikayet dilekçeleri gönderin arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
flues
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen emirhan » Prş May 24, 2007 8:13 pm

sensodyn hayvanlar üzerinde deney mi yapıyormuş :| inanamadım yaa :evil: bundan sonra asla kullanmıycam bu markayı :evil: saclarımı da sadece sabunla yıkayacam zaten herseyin en doğalı,insana,hayvana doğaya saygılı olanı makbul :wink: gercekten benim de içim acıdı bu yapılanlar akıl alır gibi değil,demek ki para hırsı okadar gözlerini perdelemiş ki yaptıklarını görmüyorlar,göremiyorlar :evil: ben karma yasaına cok inanırım ,böyle acımasız insanların yaptıkları cezasız kalmasın,hakettkileri neyse onu bulsunlar işşallah :evil:
emirhan
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen lorealguzeli » Prş May 24, 2007 8:13 pm

evet ,lınkı verın maıl atalım
Kullanıcı avatarı
lorealguzeli
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Re:

Mesajgönderen emirhan » Prş May 24, 2007 8:15 pm

flues yazdı:herkes 1 mail atsa bile faydası olabilir. bu firmalara şikayet dilekçeleri gönderin arkadaşlar.

evet ben elimden ne gelirse yapacağım bu konuda şikayet dilekçesi cok iyi fikir hemen göndereceğim
emirhan
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Re:

Mesajgönderen finduk » Prş May 24, 2007 8:17 pm

emirhan yazdı:
flues yazdı:herkes 1 mail atsa bile faydası olabilir. bu firmalara şikayet dilekçeleri gönderin arkadaşlar.

evet ben elimden ne gelirse yapacağım bu konuda şikayet dilekçesi cok iyi fikir hemen göndereceğim
şöyle de olabilir buraya yeni bir başlık açılsın dilekçe diye,herkes oraya dilekçesini yazsın ayrıca anket olsun meggie bunları ilgili yere iletsin birlikten kuvvet doğar
Kullanıcı avatarı
finduk
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen flues » Prş May 24, 2007 8:19 pm

ya arakadaşlar ihya ettiniz beni ben 1 kişi bile bu sebepten fikrini değiştirse kardır diye düşünürken ilginiz gözümü yaşarttı resmen.hepinizi çok seviyorum.
Kullanıcı avatarı
flues
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen flues » Prş May 24, 2007 8:21 pm

heyecandan arkadaşlar bile yazamamışım.
Kullanıcı avatarı
flues
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Re:

Mesajgönderen aliyeceren » Prş May 24, 2007 8:24 pm

loulou yazdı:aliyeceren bu duyarlı davranısın ve cumlelerın ıcın sana ayrıca tesekkur ederım bı hayvansever olarak.
ama kzoemtık denınce malesef onumuze kocaman bı pazar payı dusuyor ve cok buyuk satışlar ..bunun savasını veren gruplar var ,bende onların bır uyesıyım ama hala lancome kullanıyorum..bu lısteden sora sanırım chanel di ,deney kullanmayan..lancomeı bırakıp ona geccegım.1 kiş 1 kişidir.

1 kişinin yılda nekadar kozmetik tükettiğine bakılırsa gercekten işe yarar,sana kesinlikle katılıyorum canım .
ben de cok sıkı bir hayvanseverim,hayvanlara yapılan bu tür eziyetlere kayıtsız kalamıyorum,herkesin az da olsa yapabileceği birseyler vardır ,o yuzden şikayet dilekçesi nin kesinlikle işe yarayacağını düşünüyorum.bende mail atacağım
Kullanıcı avatarı
aliyeceren
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen flues » Prş May 24, 2007 8:27 pm

http://www.PetitionOnline.com/golfinho/
bu balina ve yunus avcılığı için dilekçe arkadaşlar buda parfüm ve bazı ilaçlar için yapılan katillik.
Kullanıcı avatarı
flues
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen lorealguzeli » Prş May 24, 2007 8:28 pm

bende hayvanları cok sevıyorum ve kedım var onu cok sevıyorum..apartmandakı kadınla kedım yuzunden kavga edıyoruz.. ınsanlar ıste boyle hayvanlara bıle tahammul edemıyolar zavallı hayvanlara zarar verıyolar..hayvanlara zarar veren kesınlıkle psıkolojık sorunları var
Kullanıcı avatarı
lorealguzeli
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen flues » Prş May 24, 2007 8:31 pm

https://artifice.securesites.com/cgi-bi ... online.cgi
bu linklede katil ve balina avcıığını durdurmak için yapılmış fon gibi birşeye sadece bilgileri girerek maddi yardım yapmış oluyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
flues
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

ÖncekiSonraki

Dön Makyaj Ürünleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: nkTRy ve 6 misafir