flues yazdı:http://www.caringconsumer.com/pdfs/companiesDoTest.doc
bu petanın yaptığı liste en doğrusu budur. bunlar hayvanları tast yaparken kullanan firmalar.
cnm kusura bakma beynim iice döndü
Moderatörler: billiejean, kartanem
flues yazdı:http://www.caringconsumer.com/pdfs/companiesDoTest.doc
bu petanın yaptığı liste en doğrusu budur. bunlar hayvanları tast yaparken kullanan firmalar.

bence de herkesin ingilizcesi o kadar iyi değil kızlarkokoshbarbie yazdı:yazık günah ya allahlarından bulsunlar nefret ediyorum hayvanlara zarar verenlerden.hayvanları sevmeyen insanları sever mi yavideoların hiçbirini izlemedim çünkü çok hassasım bu konuda.evimdede bi köpeğim var.bugün ona kızmıştım tabağımdan yemek çaldığı için ama bu başlığı okuduktan sonra affettim.ya aranızda ingilizcesi çok ii olan biri varsa o bi dilekçe yazsın bizde yollayalım ha nası olur
![]()

finduk yazdı:bence de herkesin ingilizcesi o kadar iyi değil kızlarkokoshbarbie yazdı:yazık günah ya allahlarından bulsunlar nefret ediyorum hayvanlara zarar verenlerden.hayvanları sevmeyen insanları sever mi yavideoların hiçbirini izlemedim çünkü çok hassasım bu konuda.evimdede bi köpeğim var.bugün ona kızmıştım tabağımdan yemek çaldığı için ama bu başlığı okuduktan sonra affettim.ya aranızda ingilizcesi çok ii olan biri varsa o bi dilekçe yazsın bizde yollayalım ha nası olur
![]()

valla sevaba girersin tatlımkokoshbarbie yazdı:finduk yazdı:bence de herkesin ingilizcesi o kadar iyi değil kızlarkokoshbarbie yazdı:yazık günah ya allahlarından bulsunlar nefret ediyorum hayvanlara zarar verenlerden.hayvanları sevmeyen insanları sever mi yavideoların hiçbirini izlemedim çünkü çok hassasım bu konuda.evimdede bi köpeğim var.bugün ona kızmıştım tabağımdan yemek çaldığı için ama bu başlığı okuduktan sonra affettim.ya aranızda ingilizcesi çok ii olan biri varsa o bi dilekçe yazsın bizde yollayalım ha nası olur
![]()
bn okuldaki ingilizce öğretmenime yazdırıyım o zmn boş bi vaktinde yakalarsam

flues yazdı:şimdi ben bu sitenin işleyişini tam bilmiyorum ama yeni bi başlık açılıp site sahibi yada admin tarafından anket gibi bişey yapılabilir. dilekçe yazılsa bile site adına gönderilmesi çok daha yararlı olur.

bu şekilde en doğrusufinduk yazdı:şöyle de olabilir buraya yeni bir başlık açılsın dilekçe diye,herkes oraya dilekçesini yazsın ayrıca anket olsun meggie bunları ilgili yere iletsin birlikten kuvvet doğaremirhan yazdı:flues yazdı:herkes 1 mail atsa bile faydası olabilir. bu firmalara şikayet dilekçeleri gönderin arkadaşlar.
evet ben elimden ne gelirse yapacağım bu konuda şikayet dilekçesi cok iyi fikir hemen göndereceğim

roserose yazdı:bu nasıl sarışın diye bir film vardı kızlar çoğunuz seyretmşsinizdir Reese Witherspoon oynuyordu bu filmin 2. bu konuya değinmişleri kız hayvanların haklarını savunmak için bazı firmalara dava açmıştı bu konuda yapılmış güzel bir filminde.bende videoyu ilk kez izledim ve çok üzüldümhiç bir canlının yaşama hakkı elinden bu şekilde acı bir şekilde alınamaz

Bu forumu gezen kullanıcılar: 0karamel0, nephentys ve 4 misafir