Kozmetik sektöründe hayvan deneyleri

Bu bölümde kullanmış olduğunuz makyaj ürünleri hakkında yorum yapabilir, yeni ürünler hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Moderatörler: billiejean, kartanem

Re:

Mesajgönderen loulou » Prş May 24, 2007 9:15 pm

flues yazdı:http://www.caringconsumer.com/pdfs/companiesDoTest.doc
bu petanın yaptığı liste en doğrusu budur. bunlar hayvanları tast yaparken kullanan firmalar.

cnm kusura bakma beynim iice döndü :lol: lancome burda yok? ben ciddi olarak bırakcam o markaları ondan soruyorum...
Kullanıcı avatarı
loulou
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen finduk » Prş May 24, 2007 9:16 pm

valla kafam karıştı şimdi birinde olan birinde olmuyor bazıları uyuyor hangi site doğruyu veriyor anlamadım ki kızlar
Kullanıcı avatarı
finduk
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen flues » Prş May 24, 2007 9:17 pm

L’Oréal U.S.A. (Biotherm, Cacharel, Garnier, Giorgio Armani, Helena
Rubinstein, Lancôme, Matrix Essentials, Maybelline, Ralph Lauren
Fragrances, Redken, Soft Sheen, Vichy)
lancome L’Oréal in olduğundan sadece loreal diye yazmışlar açılımı hepsi.
Kullanıcı avatarı
flues
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen kokoshbarbie » Prş May 24, 2007 9:18 pm

yazık günah ya allahlarından bulsunlar nefret ediyorum hayvanlara zarar verenlerden.hayvanları sevmeyen insanları sever mi ya :?: videoların hiçbirini izlemedim çünkü çok hassasım bu konuda.evimdede bi köpeğim var.bugün ona kızmıştım tabağımdan yemek çaldığı için ama bu başlığı okuduktan sonra affettim.ya aranızda ingilizcesi çok ii olan biri varsa o bi dilekçe yazsın bizde yollayalım ha nası olur :?: :roll:
Kullanıcı avatarı
kokoshbarbie
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen flues » Prş May 24, 2007 9:18 pm

açıklayabildim mi?
Kullanıcı avatarı
flues
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen loulou » Prş May 24, 2007 9:20 pm

cok saol flues.bitmiştir artık lancome ve max factor sayfam..
Kullanıcı avatarı
loulou
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen flues » Prş May 24, 2007 9:21 pm

seni öpüyorum ne diyim?
Kullanıcı avatarı
flues
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Re:

Mesajgönderen finduk » Prş May 24, 2007 9:22 pm

kokoshbarbie yazdı:yazık günah ya allahlarından bulsunlar nefret ediyorum hayvanlara zarar verenlerden.hayvanları sevmeyen insanları sever mi ya :?: videoların hiçbirini izlemedim çünkü çok hassasım bu konuda.evimdede bi köpeğim var.bugün ona kızmıştım tabağımdan yemek çaldığı için ama bu başlığı okuduktan sonra affettim.ya aranızda ingilizcesi çok ii olan biri varsa o bi dilekçe yazsın bizde yollayalım ha nası olur :?: :roll:
bence de herkesin ingilizcesi o kadar iyi değil kızlar
Kullanıcı avatarı
finduk
BaKımLı
BaKımLı

Re:

Mesajgönderen kokoshbarbie » Prş May 24, 2007 9:29 pm

finduk yazdı:
kokoshbarbie yazdı:yazık günah ya allahlarından bulsunlar nefret ediyorum hayvanlara zarar verenlerden.hayvanları sevmeyen insanları sever mi ya :?: videoların hiçbirini izlemedim çünkü çok hassasım bu konuda.evimdede bi köpeğim var.bugün ona kızmıştım tabağımdan yemek çaldığı için ama bu başlığı okuduktan sonra affettim.ya aranızda ingilizcesi çok ii olan biri varsa o bi dilekçe yazsın bizde yollayalım ha nası olur :?: :roll:

bn okuldaki ingilizce öğretmenime yazdırıyım o zmn boş bi vaktinde yakalarsam
Kullanıcı avatarı
kokoshbarbie
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen flues » Prş May 24, 2007 9:33 pm

şimdi ben bu sitenin işleyişini tam bilmiyorum ama yeni bi başlık açılıp site sahibi yada admin tarafından anket gibi bişey yapılabilir. dilekçe yazılsa bile site adına gönderilmesi çok daha yararlı olur.
Kullanıcı avatarı
flues
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Re:

Mesajgönderen finduk » Prş May 24, 2007 9:33 pm

kokoshbarbie yazdı:
finduk yazdı:

bn okuldaki ingilizce öğretmenime yazdırıyım o zmn boş bi vaktinde yakalarsam
valla sevaba girersin tatlım
Kullanıcı avatarı
finduk
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen flues » Prş May 24, 2007 9:34 pm

şimdi ben bu sitenin işleyişini tam bilmiyorum ama yeni bi başlık açılıp site sahibi yada admin tarafından anket gibi bişey yapılabilir. dilekçe yazılsa bile site adına gönderilmesi çok daha yararlı olur.
Kullanıcı avatarı
flues
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Re:

Mesajgönderen kokoshbarbie » Prş May 24, 2007 9:36 pm

flues yazdı:şimdi ben bu sitenin işleyişini tam bilmiyorum ama yeni bi başlık açılıp site sahibi yada admin tarafından anket gibi bişey yapılabilir. dilekçe yazılsa bile site adına gönderilmesi çok daha yararlı olur.

cnm bnde öle demek istiyorum ztn site adına göndercez :wink: anket yapsak o markalar nerden görcek ki burayı :(
Kullanıcı avatarı
kokoshbarbie
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen flues » Prş May 24, 2007 9:37 pm

ama şöyle bişeyde var bu sitede bu ürünlerin bazıları satılıyor. nasıl karşılyacakları muamma?
Kullanıcı avatarı
flues
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Re:

Mesajgönderen finduk » Prş May 24, 2007 9:40 pm

finduk yazdı:
emirhan yazdı:
flues yazdı:herkes 1 mail atsa bile faydası olabilir. bu firmalara şikayet dilekçeleri gönderin arkadaşlar.

evet ben elimden ne gelirse yapacağım bu konuda şikayet dilekçesi cok iyi fikir hemen göndereceğim
şöyle de olabilir buraya yeni bir başlık açılsın dilekçe diye,herkes oraya dilekçesini yazsın ayrıca anket olsun meggie bunları ilgili yere iletsin birlikten kuvvet doğar
bu şekilde en doğrusu
Kullanıcı avatarı
finduk
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen flues » Prş May 24, 2007 9:41 pm

http://www.PetitionOnline.com/golfinho/
bu dilekçe örneği ingilizce adece birkaç kelimeyi değiştirerek gönderilebilirsiniz.ama türkçe olarak türkiye distribütörlerine de gönderebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
flues
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

slm

Mesajgönderen charlize78 » Cum May 25, 2007 10:28 am

Allah cezalarını verir inşallah tabii masum hayvanlara işkence şeklinde deneyler yapmak daha ucuza geliyor artık lancome ve kullanan markaların yanından geçmicem :cry:
Kullanıcı avatarı
charlize78
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen nilimm » Cum May 25, 2007 10:40 am

yazık günah ya tüylerim diken diken bunlar insan mı yaa para olmuş hersey kahretsın yaa
nilimm
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen roserose » Cum May 25, 2007 10:51 am

bu nasıl sarışın diye bir film vardı kızlar çoğunuz seyretmşsinizdir Reese Witherspoon oynuyordu bu filmin 2. bu konuya değinmişleri kız hayvanların haklarını savunmak için bazı firmalara dava açmıştı bu konuda yapılmış güzel bir filminde.bende videoyu ilk kez izledim ve çok üzüldüm :cry: hiç bir canlının yaşama hakkı elinden bu şekilde acı bir şekilde alınamaz :evil:
Kullanıcı avatarı
roserose
KoKoŞ
KoKoŞ

Re:

Mesajgönderen kokoshbarbie » Cum May 25, 2007 7:21 pm

roserose yazdı:bu nasıl sarışın diye bir film vardı kızlar çoğunuz seyretmşsinizdir Reese Witherspoon oynuyordu bu filmin 2. bu konuya değinmişleri kız hayvanların haklarını savunmak için bazı firmalara dava açmıştı bu konuda yapılmış güzel bir filminde.bende videoyu ilk kez izledim ve çok üzüldüm :cry: hiç bir canlının yaşama hakkı elinden bu şekilde acı bir şekilde alınamaz :evil:

kesinlikle :x
Kullanıcı avatarı
kokoshbarbie
BaKımLı
BaKımLı

ÖncekiSonraki

Dön Makyaj Ürünleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: 0karamel0, nephentys ve 4 misafir