Şeffaf tel sararma yapıyor mu zamanla ama porselen degil,plastik olanı soruyorum?Moderatörler: luthien, muhendis
Şeffaf tel sararma yapıyor mu zamanla ama porselen degil,plastik olanı soruyorum?

yanliz seffaf mi metal mi karar veremedim. fiyat olarak 500ytl fark ediyormus. sizin gittiginiz yerlerde nasil fiyatlar?

cappcif yazdı:kizlar ben de iki-uc gun sonra taktiriyorum dis teliyanliz seffaf mi metal mi karar veremedim. fiyat olarak 500ytl fark ediyormus. sizin gittiginiz yerlerde nasil fiyatlar?

naßıcamı ßiLmiorum yaRdımCı oLursanız sewinirim

imLisa yazdı:Sanırım ßnDé TéL taqdırıCam .. teL taqmaq isdemiOrum gÖrüntü baqımından ama ßi yandan da sOnucu dü$ünüp taqmaq iSdiOrum. DişLerin ne qaDar temiz oLsada piS gibi gÖzüqüyO ... iç taraFtan taqdırmayı dü$ünüOrum aRqadasım qonu$mamda peLteqLiq oLucağını we tüqürüqLerimé sahip cıqamıcamı söLüOonaßıcamı ßiLmiorum yaRdımCı oLursanız sewinirim
![]()

imLisa yazdı:Sanırım ßnDé TéL taqdırıCam .. teL taqmaq isdemiOrum gÖrüntü baqımından ama ßi yandan da sOnucu dü$ünüp taqmaq iSdiOrum. DişLerin ne qaDar temiz oLsada piS gibi gÖzüqüyO ... iç taraFtan taqdırmayı dü$ünüOrum aRqadasım qonu$mamda peLteqLiq oLucağını we tüqürüqLerimé sahip cıqamıcamı söLüOonaßıcamı ßiLmiorum yaRdımCı oLursanız sewinirim
![]()

pek sewmıodum ama tellerimi sakız çiğneyemıodum çok asitli seyler içmemem gerkıodu şimdide ölemi bi fikrim yok
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir