cnm 3 kere kullandım bu hapı ağrı sızı yapmıyor sadece regl şişkinliğin oluyor ama regl olmuyorsun 2 sini tatilde kullandım günde 3 kere sabh öğlen akşam yemeklerden sonra içildiğinde regl olmanı önlüyo asıl işin ilginç kısmı da şu
bir dönem össye girecektim stress vs. derken 2 ay regl olamadım kadın doğum doktoru bana yine bu ilacı verdi regl olmam için ama dedim bu engellemiyomu reglyi doktor dediki bu sefer günde 2 kere sabah ve akşam içeceksin 10. gün sonunda regl olmuş olacaksın derken aynen öyle oldu 10. gün sonunda regl oldum

ama doktorlar yılda en fazla 1 kere içmeyi uygun buluyorlar bu ilacı o da çok içmen gerektiğini hissediyorsan ben doktor tavsiyesi ile kullandım 2 kere 1 defa da tatile giderken daha önce kullandığım için aldım ilacı kestikten 2-3 gün sonra normal regl oluyorsun zaten şimdi yılda 1 hafta izinim var daha önce de biletleri almışım oteli ayarlamışım tatile gidiyorsam ve regl dönemime denk geliyosa içerim bu ilaçtan ama sadece yılda bir kere çünkü hormonlara etki eden bişi