lenin yazdı:ben de ebru şallının pilates cd sini aldım yarın başlıyorum evde
lenin evde kolayca yapabileceğimiz tarzda hareketler mi?uzmanlar ilatesi spor salonunda bir hoca denetiminde yapılması gerektiğini söylüyor
Moderatörler: luthien, muhendis
lenin yazdı:ben de ebru şallının pilates cd sini aldım yarın başlıyorum evde

hayella yazdı:hayır canım bbende halının üzerinde yapıyorummmyumuşak bir halım olduğu içiin gayet rahat oluyorrr

gulos yazdı:acaba ebru şallıyla bendemi yapsam programla birlikte diyorumda,acaba diyorum biryerimizi falan incitmeyiz dimi kızlar yapılan hareketlerle hani kaş yapalım derken göz çıkarmayalımda

mutsuz hissettim yaz boyu..hangi pilates cdsini önerirsiniz başlangıç olarak?ebru şallıyı görüyorum tvde arada,ondan başlasam herşeyi gösteriyor değilmi,ısınma,kaç kere yapılacağı falan? devam ettikçe top ve dvd setlerini almayı planlıyorum ne dersiniz? 

masumx yazdı:zephyrcilek tv8 in sitesine gir ordan ebru şallının programını bul orda 27 bölümdür devam eden pilates hareketlerini videodan izleyebilirsin.ben de başlamak istiyorum ama ben izleyerek değil de tüm bölümleri indirmek istiyorum bakalım bulursam öyle daha iyi olur..

dediğim gibi internetten izleyebilir yada limewireden pilates videoları indirebilirsiniz... Mesela 15 yada 20 dk lık seanslar var.. her seferinde aynı hareketleri yapsanzda olur.. asla asla zarar verici değil tam tersi güçlendirici hareketler bunlar doktor verdi bana içiniz rahat olsunbb çünkü benim belim sakat çok çok iyi geldi.. Hamilelere bile verior doktorlar.. 
zoix yazdı:Kışlık sezonda yer bulup ben de üye oldum sonunda. haftada 3 gün 1er satten bu gün itibariyle başlıyorum. Yaşasın zipooor

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir