Pilates

Moderatörler: luthien, muhendis

Re: Pilates

Mesajgönderen nopsis » Cum Eki 31, 2008 7:48 pm

lenin yazdı:ben de ebru şallının pilates cd sini aldım yarın başlıyorum evde

lenin evde kolayca yapabileceğimiz tarzda hareketler mi?uzmanlar ilatesi spor salonunda bir hoca denetiminde yapılması gerektiğini söylüyor ;)
Kullanıcı avatarı
nopsis
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen lita » Pzr Kas 02, 2008 2:23 pm

ben d&r 'dan almıştım orta seviyeden başladım cd şuan bitti.harketleri haftada 2 kez falan yapıyorum...ebru şallıyı çok severim onunkini de denicem.. :banana:
Kullanıcı avatarı
lita
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen seda111 » Pzr Kas 02, 2008 9:03 pm

geçen gün ebru şallı ile pilates yaptım ve çok rahatlamış hissettim kendimi.. pilates evde yapanlar pilates minderi üzerindemi yapıyorsunuzz. ben halının üzerinde yaptım. merak ettimm...
Kullanıcı avatarı
seda111
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen hayella » Pzr Kas 02, 2008 9:43 pm

hayır canım bbende halının üzerinde yapıyorummm :yeah: yumuşak bir halım olduğu içiin gayet rahat oluyorrr :)
Kullanıcı avatarı
hayella
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen seda111 » Pzr Kas 02, 2008 10:25 pm

hayella yazdı:hayır canım bbende halının üzerinde yapıyorummm :yeah: yumuşak bir halım olduğu içiin gayet rahat oluyorrr :)

sağol canımm :yeah:
Kullanıcı avatarı
seda111
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen miarosa » Pzr Kas 02, 2008 10:55 pm

Arkadaşlar ankara emekte ankyra spor merkezine gideniniz var mı, daha önce oraya giden arkadaşlar buraya yazmışlardı yanlış hatırmalıyorsam...ben ankyra ya temmuzda yazıldım üstelik yıllık üyelik ama sadece 3 defa gidebildim yıllık izin, kongreler, seminerler derken işten fırsatım olmuyo ama çok da istiyorum..giden arkadaşlar varsa orda buluşup sosyal destek olsak birbirimize :blushing:
Kullanıcı avatarı
miarosa
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen gulos » Çrş Kas 12, 2008 10:46 am

acaba ebru şallıyla bendemi yapsam programla birlikte diyorumda,acaba diyorum biryerimizi falan incitmeyiz dimi kızlar yapılan hareketlerle hani kaş yapalım derken göz çıkarmayalımda :roll:
Kullanıcı avatarı
gulos
KoKoŞ
KoKoŞ

Mesajgönderen seda111 » Çrş Kas 12, 2008 11:08 am

gulos yazdı:acaba ebru şallıyla bendemi yapsam programla birlikte diyorumda,acaba diyorum biryerimizi falan incitmeyiz dimi kızlar yapılan hareketlerle hani kaş yapalım derken göz çıkarmayalımda :roll:

ben yapıyorum canım kendini rahatlamış hissediyorsun:) zaten başlamadan önce ısınma hareketleri yaptırıyor. yap bence ;)
Kullanıcı avatarı
seda111
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen zephyrcilek » Cum Kas 14, 2008 12:27 pm

maddi yönden spor salonuna gitme durumum ve okul yüzünden devamlı tv takip etme durumum yok..bende pilates yapmak istiyorum,yaptığım hiçbi aktivite yok spor olsun,belimi ve bacaklarımı sıkılaştırsın moral bulayım istiyorum..pilates tam benlik sanırım..kilo problemim yok ama fast food yüzünden belim ve bacaklarım kalınlaştı.. :crybaby: mutsuz hissettim yaz boyu..hangi pilates cdsini önerirsiniz başlangıç olarak?ebru şallıyı görüyorum tvde arada,ondan başlasam herşeyi gösteriyor değilmi,ısınma,kaç kere yapılacağı falan? devam ettikçe top ve dvd setlerini almayı planlıyorum ne dersiniz? :confused:
zephyrcilek
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen masumx » Cum Kas 14, 2008 12:33 pm

zephyrcilek tv8 in sitesine gir ordan ebru şallının programını bul orda 27 bölümdür devam eden pilates hareketlerini videodan izleyebilirsin.ben de başlamak istiyorum ama ben izleyerek değil de tüm bölümleri indirmek istiyorum bakalım bulursam öyle daha iyi olur..
Kullanıcı avatarı
masumx
SüsLü
SüsLü

Mesajgönderen zephyrcilek » Cum Kas 14, 2008 2:16 pm

masumx yazdı:zephyrcilek tv8 in sitesine gir ordan ebru şallının programını bul orda 27 bölümdür devam eden pilates hareketlerini videodan izleyebilirsin.ben de başlamak istiyorum ama ben izleyerek değil de tüm bölümleri indirmek istiyorum bakalım bulursam öyle daha iyi olur..

hiç bakmamışım saol canım,ilk bölümlerini izlemeye başlayayım bakalım.. siteden programlarla indirilebilir videolar flash get falan vardı yanılmıyosam ama denemedim canım..
zephyrcilek
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen hayella » Cmt Kas 15, 2008 9:53 am

fıstıklaarrr :kiss: :kiss: :kiss: dediğim gibi internetten izleyebilir yada limewireden pilates videoları indirebilirsiniz... Mesela 15 yada 20 dk lık seanslar var.. her seferinde aynı hareketleri yapsanzda olur.. asla asla zarar verici değil tam tersi güçlendirici hareketler bunlar doktor verdi bana içiniz rahat olsunbb çünkü benim belim sakat çok çok iyi geldi.. Hamilelere bile verior doktorlar.. :yeah: :yeah: :yeah:
Kullanıcı avatarı
hayella
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen sncry » Pzr Kas 16, 2008 1:08 am

zoix yazdı:Kışlık sezonda yer bulup ben de üye oldum sonunda. haftada 3 gün 1er satten bu gün itibariyle başlıyorum. Yaşasın zipooor :basketball:

zoix bu bahsettiğin kurs konraddaysa fiyatları konusunda bilgilendirebilirmisin acaba? bir de yeterli oluyor mu süre itibariyle haftada 3 saat veya memnunmusun faydalarını görebiliyormusn? saol şimdidennn :bye:
Kullanıcı avatarı
sncry
Güzelliğine Düşkün
Güzelliğine Düşkün

Mesajgönderen pinkyellow » Pzt Kas 17, 2008 11:01 am

kızlar büyük bir hevesle açtım tv8 sitesini , ebrunun pilates videolarını ,ama videolar akmıyor yaa, bir yerde takılıyor kalıyor. :angryfire
acaba tv den takip etsem geç mi kalmış sayılırım, yani iila ilk bölümden mi başlamak gereiyor bu pilatese yoksa nerden başlasak olur mu? hadi güzeller bi yanıt :)
Kullanıcı avatarı
pinkyellow
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen melc » Pzt Kas 17, 2008 12:04 pm

canım bikaçı ewt akmıyor sorun varda diğer videolarına bak bende hiçbisorun olmadan izleyebiliyorum inanılmaz sevdim pilatesi diebilirim hergün 2 video yada en azından bitane yapıyorum aksatmadan devam ederim umarım
Kullanıcı avatarı
melc
KoKoŞ
KoKoŞ

Mesajgönderen pinkyellow » Pzt Kas 17, 2008 12:47 pm

melc cim sağol , baktım bikaçına daha ama benim internet bağlantımdan sanırım, çoook yavaş. bu da sinir bozucu tabi :( ben de yarın sabahtan itibaren tv den takip edicem canım :bye:
Kullanıcı avatarı
pinkyellow
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen daraprensesi » Pzt Kas 17, 2008 1:23 pm

boyur yayıncılıgın pilates dvd seti var,o var bende yaklaşık 2 yıldır ama henuz yapmaya başlayamadım :blushing:

bu tarz setlerden memnun olan var mı aranızda arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
daraprensesi
BaKımLı
BaKımLı

Mesajgönderen gulos » Pzt Kas 17, 2008 1:33 pm

bende başllamak istiyorum artık ebru şallıyla tvden :yeah:
Kullanıcı avatarı
gulos
KoKoŞ
KoKoŞ

Mesajgönderen melc » Pzt Kas 17, 2008 2:19 pm

hımm anladım Pinkyellow takılıyorsa oldukca sinir bozucu ac stopa tıkla o ilerlesin hatta bittikden sonra tekrar play yapsan takılma sorunu kalmaz biliyorsundur sanırım ama aklında olsun
Güloşcum mutlaka başla süper bişi zevklide bide Ebru Şallıyı gerçekden takdir ettim harikada anlatıyor eğitimini aldıgı belli ama kendiside hep diyorda canım başlamadan önce 2-3 defa izle hatta tv8in sitesinden bi bak canım sonra başla ;) cok yararlı olduguna eminim birazda okudum saten pilates hakkında bişiler nette ,en basitinden sonda bacakları açma hareketi yapıyor ilk başladıgımda aman allahım 3üde bacagına kadar eğiliyordu ben bi baktım eğilemiyorum kötü oldum ama sanırım 10 gün falan oluyordur artık esnedim bende eğilebiliyorum :) sanki daha deilde göbeğimde hafifden toplanmaya başladı hani cok yok ama sıkılaşmam lasımda tam aradıgım sey ee zevklide daha ne isterim :banana:
Kullanıcı avatarı
melc
KoKoŞ
KoKoŞ

Mesajgönderen seda111 » Pzt Kas 17, 2008 2:23 pm

bende yapıyorum ebru şallı ile pilates sırtımda kulunc ağrısı falan oluyordu artık olmuyor;)) ama tv8 in sitesine sinir oluyorum videolar cok yavaş yüklenmiyor acılmıyor sitede açılmıyor şimdi anlamadım :dontknow:
Kullanıcı avatarı
seda111
BaKımLı
BaKımLı

ÖncekiSonraki

Dön Spor

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir