Moderatörler: luthien, muhendis

üstelik protein ağırlıklı da besleniyorum. yani rahat ol kas yapmak öyle 1-2 saatlik sporlarla olcak iş değil, ne aminoasit takviyeleri vs kullanıyor insanlar yapabilmek için 

Benim amacım hızlı kilo vermek ve en önemlisi sarkmamak olduğu için tüm vücudumu çalıştırmam lazım. Yüzüyorum ama spor salonuna da gitmeyi düşünüyorum, programlı olarak aletlerde çalışmak için.

vucutta kas oranını yüksek olan insanlar çok daha fazla kalori yakarlarmış, uyurken bile
bide kas konusunda 1 yazı bulmuştum buraya da kopyaliyim

bana diyetisyenim günde 1400 kalori önermişti. aradaki farka bakın
spor herşeyi değiştiriyor aslında. 

sizce doğru bişi olabilir mi?
duygunesli yazdı:benimde kilo problemin yok ama annemde fazlaca olduğu için ilgileniyorum, bende bu kas yapma ve incelme mevzusunu çözemedim.. breysel olarak spor yapmaktan çok hoşlanıyorum ve fırsat buldukça yapıorum yediğim içtiğim şeylere dikkat ediorum.. özellikle sabahları tempolu bi şekilde koşu vazgeçilmezim..
genelde tek başıma yapıorum yakın bi kız arkadasımı da zorluyorum bana arkadaslık etmesi için ama gelmiyo gelmeme sebebide kendisi biraz kilolu bi kız ve eğer zayıflamadan kilo vermeden koşu tarzı sert sporlar yaparsa bacakları kalınlarşırmış sözde.. orda ki yağlar kasa dönüşürmüş.. bana pek mantıklı gelmiyosizce doğru bişi olabilir mi?

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir