Moderatörler: zoix, Pixie79, luthien

kanjii yazdı:ay benim bu halim ne olcak yaa, gerçi doktorun verdiği ilaçları kullanmaya başladım az biraz gargi çenem gitti gibi..bugün de kontrole gittim, temizleme sütlerini çok iyi seçilmesi gerektiğini; çünkü piyasadaki çoğu ürünün temzilemek yerine, yağlandırıp kirleri geriye ittiğini söyledi doktor...
bebek gibi cildim vardı, ne bu şeyler ya ufff

lodos09 yazdı:bence soğuk su daha iyi.teyzelerim ve annem sürekli soğuk suyla yıkarlar yüzlerini annemin cildi benimkinden daha güsel.43 yaşında ama cilde baksanız öyle demezsiniz.önceden çok problemli bi cildi varmış.kendiliğnden geçti diyor.bana da her zaman rahat bırak şu cildini denem etahtası gibi mahvettin diyo.ben de uğraştıkça başka bişi çıkıyo.haa bı zamanlar şimdi yapmıyorum.yüzümde buz gezdirirdim.diri tutuyo diye biliyom.

aslibesyo yazdı:cilt temizligine ara vermek mistaphyle yazdı:bence cılt temızlıgınde bellı bır donem ara verıp cıldı dınlendırmek gerekıyobence makyaja ara vermek gerekir

staphyle yazdı:aslibesyo yazdı:cilt temizligine ara vermek mistaphyle yazdı:bence cılt temızlıgınde bellı bır donem ara verıp cıldı dınlendırmek gerekıyobence makyaja ara vermek gerekir
makyajda olabılırbelkıde ben fondoten ve pudra tarzı seyler kullanmadıgım ıcın etkılı oluyor dınlendırmek cıldımı

mamelek yazdı:kanjii yazdı:ay benim bu halim ne olcak yaa, gerçi doktorun verdiği ilaçları kullanmaya başladım az biraz gargi çenem gitti gibi..bugün de kontrole gittim, temizleme sütlerini çok iyi seçilmesi gerektiğini; çünkü piyasadaki çoğu ürünün temzilemek yerine, yağlandırıp kirleri geriye ittiğini söyledi doktor...
temizleme sütleri pek sağlıklı gelmiyor bana da, en iyisi hafif köpüksü temizleyiciler. ben sık makyaj yapmamaya çalışıyorum. yapınca da mecburen temizleme sütü kullanmak gerek ben arnaud'unkinden memnunum. ama dediğim gibi hafta bir kez kullanıyorum. arkasından la roche'nin effeclar krem temizleme jeli ile yıkıyorum ve nemlendirici uyguluyorum.
kanjii ayrıca benzer bir durum birkaç sene önce benim de başıma gelmişti. cildim resmen sivilce kustu. ama geçti, stres yapma çünkü daha beter oluyorama bu geçiş dönemi birkaç haftada cilt kendini yeniler. sen daha doğru medikal - kozmetik ürünler kullanmaya çalış canım. geçmiş olsun...
,şu an neutrogenanın temizleme sütü kullanıyorum, şu an bi sorun yok, ama ben pamukla silip bırakmıyorum tabi suyla duruluyorum sanırım bi sorun çıkmaz, mecbur kaldım bunu kullanmaya çünkü jeller çok kurutuyodu cildimi
ladia yazdı:mamelek yazdı:kanjii yazdı:ay benim bu halim ne olcak yaa, gerçi doktorun verdiği ilaçları kullanmaya başladım az biraz gargi çenem gitti gibi..bugün de kontrole gittim, temizleme sütlerini çok iyi seçilmesi gerektiğini; çünkü piyasadaki çoğu ürünün temzilemek yerine, yağlandırıp kirleri geriye ittiğini söyledi doktor...
temizleme sütleri pek sağlıklı gelmiyor bana da, en iyisi hafif köpüksü temizleyiciler. ben sık makyaj yapmamaya çalışıyorum. yapınca da mecburen temizleme sütü kullanmak gerek ben arnaud'unkinden memnunum. ama dediğim gibi hafta bir kez kullanıyorum. arkasından la roche'nin effeclar krem temizleme jeli ile yıkıyorum ve nemlendirici uyguluyorum.
kanjii ayrıca benzer bir durum birkaç sene önce benim de başıma gelmişti. cildim resmen sivilce kustu. ama geçti, stres yapma çünkü daha beter oluyorama bu geçiş dönemi birkaç haftada cilt kendini yeniler. sen daha doğru medikal - kozmetik ürünler kullanmaya çalış canım. geçmiş olsun...
bunu ilk defa duyuyorum,şu an neutrogenanın temizleme sütü kullanıyorum, şu an bi sorun yok, ama ben pamukla silip bırakmıyorum tabi suyla duruluyorum sanırım bi sorun çıkmaz, mecbur kaldım bunu kullanmaya çünkü jeller çok kurutuyodu cildimi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir