Moderatörler: muhendis, allure

loulou yazdı:billijean sen kuru uzum tozunu neyle yıyosun? ben normalde yogurtla yıyodum ama hosuma gıtmıyo ,bugunde suya kattım mıdemı bulandırdı neye katabılırımkı baska ?

loulou yazdı:for you magazalarındadad kapsul şeklinde satılıyo ,hanı balık yagı gibi. ama içinde üzüm cekrıdegi tozu var..ben ondan aldım içimi daha bi kolay

hoşgeldin arkadaşım,evet kesinlikle çok iyi çekilmiş olması lazım,kızlar alıyorsanız kutu içinde mersins markayı alın,tabi nacizane fikrim çünkü çok iyi çekilmiş poşet içinde ayrıca poşette kutusu içinde,evet hakikaten unutkanlığım azaldı kızlar coquette çok iyi teşhis etmişcoquette yazdı:merhaba kızlar ben yeniyimbende yaklaşık bir haftadır kara üzüm çekirdeği kullanıyorum ama dikkat edin çok iyi çekilmiş olması lazım un gibi olması lazım yoksa bağırsaklara zararı olabilir. göğüs büyütrme işi sanırım biraz genetik yapıyla alakalı 3 haftada büyüyen de oluyo 1 ay kullanıp hiç bi dolgunluk hissetmeyende ama genelleme yaparsak 2 aylık düzenli kullanım bir bedene yakın büyüme yapıyor hemde yazılanlar gibi bir çok yararı var bu arada hafızaya iyi geldiği tecrübeyle sabittir

staphyle yazdı:bende 3 haftadır kullanıyorum gayet mennun kaldım fark edılır derecede
ama bu gece uykudan öle kıvranarak uyandımki karın agrısı ıle k.u.c sebep olabılecegını dusunup korkup kestım
persembede doktora gıdıcem kesınlıkle

melis25 yazdı:staphyle yazdı:bende 3 haftadır kullanıyorum gayet mennun kaldım fark edılır derecede
ama bu gece uykudan öle kıvranarak uyandımki karın agrısı ıle k.u.c sebep olabılecegını dusunup korkup kestım
geçmiş olsun niye öyle olduki

staphyle yazdı:melis25 yazdı:staphyle yazdı:bende 3 haftadır kullanıyorum gayet mennun kaldım fark edılır derecede
geçmiş olsun niye öyle olduki
saol meliscim
tas olusturabıleceginden korktum aslında belkide ilgisi yok doktora gitmeden bilemem

Dön Vücut ve Tırnak Bakım Ürünleri
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir