mickey5 yazdı:bu sorunu bende yasıyorum. Genelde hergun yıkamam gerekiyor saclarimi , 2.gununde bir haftadir yıkanmamış gibi duruyorlardı. Yukarıda yazanlari ve daha bir cok markayi bende denedim. Gecen ay Body Shoptan nettle oil balance shampoo ve yine bu serinin conditionerini aldim. Sanada tavsiye ederim, bende 2-3 gun temiz tutuyor. Panten vs ye göre biraz daha fazla para vereceksin ama bence deger. Isırgan otlu bu sampuanla benim sacim hem yumusak , hemde yag ifrazati ayarlanmis gibi oldu. cok memnunum.

Acaba Pınarcım saçların doğal mı yoksa boyalı mı?eskiden saçlarım doğalken annem bana vıcık vıcıksın derdipinart yazdı:arkadaslar saclarim inanilmaz derecede yagli yani yikaniyorum 3-4 saat sonra yaglanma baslio gunun sonunda iyice sonuyo vs.. pek cok sampuan kullandim ama fayda etmedi gerci edecegini de sanmiyorum ama onerisi olan var mi? schwarzkopf bi sampuan cikarmis uclari kuru dipleri yagli saclar icin onu deneyen var mi? her gun yikaniyorum kafamda sac kalmadi ya dokuldukce dokuluo

sedanet yazdı:Acaba Pınarcım saçların doğal mı yoksa boyalı mı?eskiden saçlarım doğalken annem bana vıcık vıcıksın derdipinart yazdı:arkadaslar saclarim inanilmaz derecede yagli yani yikaniyorum 3-4 saat sonra yaglanma baslio gunun sonunda iyice sonuyo vs.. pek cok sampuan kullandim ama fayda etmedi gerci edecegini de sanmiyorum ama onerisi olan var mi? schwarzkopf bi sampuan cikarmis uclari kuru dipleri yagli saclar icin onu deneyen var mi? her gun yikaniyorum kafamda sac kalmadi ya dokuldukce dokuluoşimdi boya kuruttu bayağı..Ben o zamanlar saçlarımı komik gelecek ama yeşil sabunla ve arap sabunuyla yıkardım..o kadar yağlıydıki anca öyle başediyordum.ama o zamanlar saçlarım omuzlarımdaydı bu kadar uzun değildi yoksa asla açamazdım birbirine girerdi..

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir