- Cum Eki 03, 2008 7:48 pm
ayy utanarak soruyorum ama kalyon nedir? inanın ilk defa duyuyorum

Kozmetik Tutkunlarının Buluşma Noktası...
sedk8 yazdı:2-3 gün önce birşey açmaya çalışırken işaret parmağımın tırnağını kökünden kırdım malesef![]()
ve diğer uzun tırnaklarımı ne kdr kısaltsam da oje süremiyorum şu an..renkli ojeler çok kötü duruyor
sadece rakı beyazı kullanabiliyorum ama felaket yani bence..bir de işaret parmağı yani,bence en göze batan parmak...umarım en kısa sürede uzar kırılan tırnağım...offf
sedk8 yazdı:2-3 gün önce birşey açmaya çalışırken işaret parmağımın tırnağını kökünden kırdım malesef![]()
ve diğer uzun tırnaklarımı ne kdr kısaltsam da oje süremiyorum şu an..renkli ojeler çok kötü duruyor
sadece rakı beyazı kullanabiliyorum ama felaket yani bence..bir de işaret parmağı yani,bence en göze batan parmak...umarım en kısa sürede uzar kırılan tırnağım...offf
B4RB4R4 yazdı:kızlar yardım edın ya![]()
erkek gıbı ellerım oldu hıc tırnagım uzamıyor herseyı kullandım kalyonu aldım en son ama bı tırnak hıc 4 e 5 e ayrılırmı parcalanıyor resmen yeme huyumda yok off of
nurkelebek yazdı:kızlar bahsettiğiiz bakım yağlarını ojenin altına baz olarak mı sürüyoruz..saçma bi soru oldu sanırım
Topluluğumuza hemen sen de katıl!